Juara Berat dengan harga $ 800 Alex!

juara

Ini tujuh kaki, 324 paun Rusia mengalahkan John Ruiz dengan keputusan majoriti di Berlin pada 17 Disember 2005 untuk merebut kejuaraan kelas berat WBA?

Sekiranya anda menjawab Nilolai Valuev, dan saya tidak pasti bahawa banyak daripada anda, anda pasti betul. Ya, kita mempunyai juara  download mega888 for ios kelas berat setinggi 300 kaki.

Saya masih ingat membaca tentang pergaduhan ini setelah ia berlaku tetapi dengan cepat mengemukakannya kerana apa sahaja yang melibatkan John Ruiz sebagai juara hanya dapat dilihat. Namun, dengan berlakunya aktiviti kelas berat selama 30 hari ke depan (Rahman vs Toney, Byrd lwn Wladamir Klitschko, dan Shannon Briggs, Lamon Brewster beraksi), saya fikir saya akan melihat lagi.

Pemain berusia 32 tahun dengan monniker “The Beast from the East” adalah juara tertinggi dan terberat dalam sejarah tinju dan mendaftar masuk dengan catatan 35-0 yang sempurna, 27 dari kemenangan itu datang melalui sistem kalah mati. Sebagai “Beruang” lelaki yang benar, Valuev kelihatan atletik dan dilaporkan memukul keras dengan kedua tangannya dan mempunyai “tiang telefon” kiri. Dengan lebih banyak pendedahan di Amerika, dia akan mempunyai pasaran endorsemant depilasi yang terkunci selama 25 tahun akan datang.

Valuev memulakan kariernya pada tahun 1993 dan bekerja keras dalam ketidakjelasan sebagai daya tarik tontonan sebelum bekerjasama dengan promoter Jerman Wilfred Sauerland pada tahun 2003. Titik perubahan dalam kariernya, Valuev tidak diasuh oleh Sauerland dan diperlakukan sebagai pejuang sebenar. Sauerland mengatur latihan yang tepat dan Valuev ditandingi lawan yang benar-benar berdenyut.

Senarai korban Whlie Valuev agak tidak dapat dijelaskan, TKO pusingan ketiga Clifford “The Black Rhino” Etienne dan keputusan majoriti mengenai perjalanannya Larry Donald menetapkan panggung untuk “Title Shot” Valuev melawan Ruiz. Kemenangan ke atas Ruiz bukan tanpa kontroversi (116-113, 116-114, 114-114) dan disanjung oleh pasukan 10,000 yang kuat di Berlin.

Untuk penghargaannya, Valuev telah berusaha melawan semua orang. Dia bertanding dua kali di AS, kedua-duanya menang kalah mati di Atlantic City dan pertarungan 14 September 2001 di Las Vegas dibatalkan kerana tragedi 9/11. Ironinya, penganjur Vegas berjaya memenangi penghakiman kontrak pelanggaran bernilai $ 180,000 terhadap Valuev walaupun pada hakikatnya tidak ada lalu lintas udara yang dibenarkan di AS pada masa itu.

Rancangan untuk pertarungan Valuev di AS tidak pasti. Valuev bertarung dengan lawan yang belum diumumkan pada 1 Jun di Jerman untuk mengadakan pertarungan gelaran dengan Brit Danny Williams di London pada bulan September.

Tidak pernah melihat Valuev bertarung dengan diri sendiri, saya hanya dapat menilai sama ada lelaki itu adalah Circus Freak atau Real Deal. Saya hanya berharap agar Valuev tetap aktif dan dapat dilihat dalam persaingan terkemuka. Dengan keadaan tinju yang menyedihkan secara umum dan bahagian kelas berat khususnya, kita pasti dapat menggunakan sedikit darah baru dan seseorang untuk bersemangat!

[http://www.nikolaivaluev.com/gallery.htm]

[http://www.fightnews.com/1036.htm]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *